Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A UPC Direct november 2-ától 3play szolgáltatás-csomagokat vezet be, melyben a műholdas televízió mellett már vezetékes internet- és telefonszolgáltatást is kínál egy csomagban, országszerte.

A UPC Direct idén ünnepli 15. évfordulóját Magyarországon. A vállalat új csomagajánlataival most azok is élvezhetik a kedvezményesen összecsomagolt szolgáltatások előnyeit, akiknek eddig erre csak kevésbé előnyös formában volt lehetőségük. Az új csomagok a kiváló minőségű műholdas televízió mellett ugyanis szélessávú internetet, otthoni Wi-Fi elérést, valamint vezetékes telefonszolgáltatást is tartalmaznak kedvező feltételekkel.

Az új ajánlatok értékesítését továbbra is támogatja a már jól ismert ügyfélszolgálat, amely az új központi telefonszámon (1214) vagy akár Skype-on keresztül is elérhető.

UPC Direct_harmas szolgaltati csomag_

“Ügyfeleink igényeit minőségi szolgáltatásaink nyújtásával kívánjuk kielégíteni, mellyel a szórakozás és a teljes körű kommunikáció valódi élménye költözik otthonaikba” – mondta Michael Lee, a UPC DTH S.à r.l. ügyvezető igazgatója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a magyar előfizetők is részesei lehetnek a UPC Direct három szolgáltatása által nyújtott élménynek, mellyel a műholdas TV mellett az internetezés minden előnyét és a vezetékes telefonszolgáltatáshoz való hozzáférést egyidejűleg kínáljuk nekik. Csomagjainkat ügyfeleink igényei alapján állítottuk össze, szem előtt tartva a rugalmasságot, és az olyan nélkülözhetetlen kiegészítő elemeket, mint a Wi-Fi. Biztos vagyok benne, hogy meglévő előfizetőink is értékelni fogják új ajánlatainkat és továbbra is megőrizzük bizalmukat, valamint új előfizetőink köre ezentúl is folyamatosan bővülni fog.”

Az újonnan bevezetett szolgáltatásokat társszolgáltatók bevonásával, dedikált hálózaton keresztül biztosítja a UPC Direct, mely lépéssel hagyományos televízió-szolgáltatóból teljes körű, immár hármas termékkört kínáló szolgáltatóvá lép elő. A már megszokott kiváló minőség és megbízhatóság változatlan marad, mint ahogy a műholdas technológiával biztosított széles csatornaválaszték is. További részletek a csomagokról november 2-ától, az új szolgáltatások országos bevezetésével egy időben,  a UPC Direct honlapján (hu.upcdirect.com) válnak elérhetővé.

A UPC DTH, a UPC Direct szolgáltatója, a közelmúltban jelentette be, hogy regionálisan 800 000 előfizetővel rendelkezik, míg Magyarországon több, mint 285.000-re nőtt  az ügyfélbázisa*.
(BrandTrend)