Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

Idén márciustól folyamatosan egyre több helyen jelentek meg az országban a piros rókafigurával jelzett csomagküldő automaták. A FoxPost rendszere az interneten vásárlók és a biztonságos csomagküldési megoldást igénylő számára nagyszerű lehetőség, hiszen olyan helyeken érhető el, ahova a neten vásárlók is naponta járnak. A plázákban és bevásárlóközpontokban akkor vehetik át a küldeményüket, amikor van rá idejük, szeptembertől pedig a lakossági csomagfeladás is a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb lett. Nem kell mást tenni, mint megkeresni a hozzánk legközelebb eső FoxPost csomagautomatát, a küldemény 1 perc alatt feladható, és országosan akár 1 munkanap alatt a célautomatába ér.

Az egyszerűen kezelhető, különböző méretű szekrénykékből közvetlenül vehetjük ki a nekünk érkező küldeményt, avagy helyezhetjük be azt, ha mi szeretnénk valakinek csomagot küldeni. Nem kell tehát ezután a postai sorbaállással küzdenie azoknak, akiknek korlátozott az ideje, és a csomagot várók sem kell, hogy feszülten figyeljék, vajon odaér-e addig a küldemény, amíg még otthon tudnak tartózkodni. A beltéri automatáknak köszönhetően azért sem kell aggódni, hogy az időjárás kárt okoz a csomagunkban és teljes diszkréció mellett intézhetjük ügyeinket. Átvenni a csomagot 7 napig lehetséges, ez is egyedülálló a magyarországi csomagautomaták között.

HU11_Lurdy (5)_kicsi

A webáruházas vásárlások mellett egyre nő a lakossági online piacterek, vagyis a magánszemélyek közötti áruforgalom, a kínált termékek és a hirdetések száma egyre növekszik, a Vatera jelenleg közel 2,7 millió regisztrált felhasználót tudhat magáénak. Egyes kategóriákban rendkívül magas tranzakciószám zajlik le egy hét alatt.

Ha valaki internetes áruházakból rendel, akkor is gyakran találkozhat a róka barátságos figurájával, hiszen számos webáruház szállítási opciójából válaszható már a FoxPost. Ilyen például az Extreme Digital, a Petissimo, a 220Volt, a Lifestyleshop. Az elkötelezett  partnerek és vásárlók számának növekedését várják attól az új szolgáltatástól is, amely október 5-től már elindul az első kiemelt webshopoknál. Ez nem más, mint az új, prémium szupergyors kiszállítás, azaz ha egy  adott napon a webshop által meghatározott időpontig a vásárló leadja megrendelését, akkor még aznap át is veheti a küldeményét.

HU24_Auchan_Budaörs (1)_kicsi

Kevesen gondolnak arra az egyszerű, és nem elhanyagolható tényre, hogy a FoxPost használatával ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük, hiszen nem kell felesleges energiát pazarolni az esetleges sikertelen kiszállítások miatt, ott vehetjük át a küldeményt, ahol egyébként is gyakran járunk. Kevesebb üzemanyag fogy, de a modern járműflotta és a környezetbarát technológiával, újrahasznosított anyagok felhasználásával kialakított, minimális áramfogyasztású csomagautomaták is hozzájárulnak ahhoz, hogy óvjuk a környezetünket. Az automatáknál egyébként biztonsági okokból csakis bankkártyával lehet fizetni.

A FoxPost hálózata jelenleg országszerte már közel 6 millió ember számára elérhető, a nagyvárosokban és a legforgalmasabb bevásárlóközpontokban, a jövőben pedig a csomagautomaták száma a tervek szerint akár 250 is lehet majd.
(BrandTrend)