Kategória: Képes hír és Piac.

Admin kategória: Képes hír.

A két szervezet közti megállapodás keretet ad a szakmai ismeretek, jó gyakorlatok megosztásának, megkönnyíti a szakmai anyagokhoz való hozzáférést és az MPRSZ tagjai számára elérhetővé teszi a Chartered Public Relations Practitioner (Okleveles PR Szakember) minősítés megszerzését. Ezt a minősítést a CIPR azoknak a pr-szakembereknek adja, akik munkája kiemelkedő szakmai színvonalat képvisel, és akik emellett a folyamatos szakmai továbbfejlődés iránti elköteleződésről tesznek tanúbizonyságot. A CIPR által 2009-ben bevezetett, pr-szakmai kiválóságot és integritást mérő eszköz a szaktudás, szakmai tapasztalat és etikus gyakorlat tekintetében legmagasabb színvonalat jelöli.

„A nemzetközi public relations ma már nagyon gyakran áll munkánk középpontjában. A CIPR ismertsége és kiváló hírneve többek között külföldi partnereink és a CIPR International működésének köszönhető, amely az 1100 CIPR tag tevékenységére épül világszerte. Ennek fényében különösen örömteli lépésnek tartom e fontos kétoldalú egyezmény aláírását az MPRSZ-szel. Reményeim szerint a szervezeteink közti gyümölcsöző kapcsolat alapjait fektetjük le ezzel. A különféle kultúrákból érkező, különböző hátterű emberek megismerése mindannyiunkat gazdagít, és meggyőződésem, hogy mind a mi tagságunk, mind az MPRSZ tagjai nagyszerű előnyeit élvezhetik majd az együttműködésnek” – nyilatkozta Eva Maclaine, CIPR-okleveles pr-szakember, a CIPR International és a CIPR igazgatói tanácsának vezetője.

CIPR_MPRSZ_egyezmeny_20150928

„Kivételes lehetőségnek tartom az egyezmény létrejöttét, amely hozzáférést biztosít a CIPR tudásbázisához és szakmai anyagaihoz tagságunk, a magyar szakemberek számára. Örömmel osztjuk meg a magunk részéről is ismereteinket a piac, a trendek, jó gyakorlatok vonatkozásában, és utat nyitunk kapcsolatrendszerünk, a magyar pr-szakma képviselői felé. Nagyon várom a közös programokat, eseményeket” – mondta Lakatos Zsófia MPRSZ elnök.
(BrandTrend)