Kategória: Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A magyar fejlesztésű géppel egy szempillantás alatt lőhetsz néhány vicces, vagy szexi fotót, amit aztán azonnal fel is tölthetsz a közösségi oldaladra, vagy továbbíthatsz emailben a barátaidnak is. Ráadásul még mobilinternetre sincs szükséged hozzá, hiszen a gép automatikusan csatlakozik a netre és megoldja helyetted ezt is.

A prototípust jelenleg a Coffeeshop Company üzletében találod az Arena Plazában, így a kis szerkezetnek hála azonnal megoszthatod ismerőseiddel, hogy hol vagy és milyen kávékülönlegességet kortyolgatsz éppen.

szelfi

A Wire Corner ötlete páratlan a maga nemében, így nem csoda, hogy egyre népszerűbb! Elképzelhető, hogy hamarosan országszerte, üzletekben, kávézókban vagy akár fesztiválokon is találkozhatsz a szelfiautomatával.

A szelfizés mára már mindennapjaink részévé vált, így a fejlesztők arra gondoltak, hogy miért ne lehetne ezt összekötni a különböző marketingeszközökkel. A vendégek így nemcsak egy különleges élményt, hanem akár különböző engedményeket, kedvezményes kuponokat kaphatnak, ha a brandingelt fotókat megosztják közösségi oldalukon.
(BrandTrend)