Kategória: Képes hír.

A Coca-Cola üvegpalackja 1915-ös megszületése óta az elmúlt 100 év alatt emblematikus státuszt vívott ki magának. Most pedig a Coca-Cola ezt a centenáriumot ünnepelve egy eddig még soha sem látott különlegességgel készül: a Coca-Cola Pop Up Store-ral.

A Coca-Cola Pop Up Store május elsejével nyitja meg kapuit a budapesti Millenáris Parkban, és egészen május 7-ig tart nyitva minden nap dél és este 10 óra között. A boltban nemcsak igazi Coca-Cola „csemegékre” lelhetünk – színes ruhák (pólók, ingek, pulóverek, sapkák, zoknik), táskák (bőröndök, kézi táskák, női táskák) és kiegészítők (telefontartók, irodaszerek, drogériatermékek, ékszerek, poszterek) – hanem számos remek programmal várnak minden érdeklődőt a szervezők. A „bolt” elsőként a régióban Magyarországon látogatható, majd egy összesen 7 országot érintő turnéra indul, 6900km-t megtéve 80 napig lesz úton, melyből 57 napot lesz nyitva.

CocaColaPopUpStore

A Coca-Cola Pop Up Store programjai a Millenáris Parkban:

  • Legyél Te is Marilyn vagy éppen Rita Ora: „Megcsókoltam…” – fotózás. Az elcsattant „csókjelenetet” megörökítő fotót e-mailben kapja meg a látogató.
  • Kerülj rá Te is egy Coca-Cola palackra! Minden látogató egy egyedi, saját arcképes Coca-Cola palackkal távozhat.
  • A Coca-Cola kontúrpalack második élete: mi mindenre jó még egy Coca-Cola kontúrpalack? Kreatív workshop mindenkinek.

A programok mellett május 4-én délután 5 órától este 9 óráig a Music FM rádió élő adása is a Pop Up Store-ból jelentkezik be, Cookyval.
(BrandTrend)