Kategória: Képes hír.

A belépő szintű Full HD készülékektől kezdve a szegmens csúcsát jelentő Ultra HD felbontású okostévékig a legkülönfélébb igényeket kielégítő, a legváltozatosabb méretű modellek lesznek elérhetőek. A bevezetés fokozatosan zajlik.

Fy15_LS_TV_7600_LR_3-4-view_Couple_T_Stand_CMYK

Újabb technológiai mérföldkövet léptek át a Philips tévék fejlesztői a Philips 7600 Ultra HD televízióval. Ennek leginkább a játékok szerelmesei, az akciófilmek rajongói és a sport műsorok kedvelői örülhetnek. A három oldali ambilight, a több magos erőforrás és a díjnyertes képjavító technológia, a Perfect Natural Motion még magasabb szintre emeli a tévézést. Utóbbi jelentősen csökkenti a vibrálást és elősegíti a hibátlan, folyamatos mozgás megjelenítését. Mindezt kiegészíti a színjavító Colour Booster, a kontraszthatást erősítő Micro Dimming Pro és az tűéles képeket garantáló Ultra Resolution technológia.

Az android 5.0 operációs rendszerrel ellátott Philips Ultra HD televíziók teljes körű kiszolgálást nyújtanak a nézőknek, akár futó műsorokat követnek a készülékeiken, akár rögzített programokat néznek. A hangvezérlés és a hang alapú keresés ugyanakkor megkönnyíti a felhasználók dolgát, hogy előbb megtalálják az őket érdeklő tartalmakat. Emellett ezek a készülékek alkalmasak arra, hogy WiFi, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast és Google Cast kapcsolaton keresztül más okos készülékekhez csatlakoztassuk őket odahaza.
(BrandTrend)