Kategória: Képes hír.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. 2010-ben választotta flottakezelő partnerének az EuroFleet Gépjármű Flottakezelő Zrt-t. Az akkor átadott Peugeot Bipper gépkocsikból álló gépjármű flotta kezelésére vonatkozó szerződést a Szentkirályi az évek során egyszer meghosszabbította, idén pedig új autók beszerzése mellett döntött.

EuroFleet

A tender során ismét az EuroFleet Zrt. ajánlata bizonyult a legelőnyösebbnek, ezért a Szentkirályi újabb három évre szerződött a flottakezelővel. Az ásványvizet forgalmazó vállalkozás nem csak flottakezelő partneréhez, hanem az autómárkához is hűséges, munkatársai az elkövetkező években is Peugeot Bipperekkel járják majd az utakat, hogy a Szentkirályi jó hírét mindenhová elvigyék.

EuroFleet 2

“Megtisztelő számunkra, hogy továbbra is elégedett megbízóink között tudhatjuk az ország egyik legismertebb ásványvíz forgalmazóját. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. számára kiemelten fontos a minőség, és mi mindent megteszünk ezért, hogy a korábban megszokott minőségű szolgáltatásokat biztosítsuk. Közös munkánkat megkönnyíti a cégeink közti hasonlóság: a Szentkirályi és az EuroFleet együttműködése során két prémium minőségre törekvő, elismert brandet építő, hosszútávra tervező magyar cég dolgozik együtt” – mondta el Csőre Tamás, az EuroFleet Zrt. stratégiai igazgatója.
(BrandTrend)