Kategória: Képes hír.

A látogatók már a 2015. április 12-i FTC – Újpest FC bajnoki mérkőzést követően igénybe vehetik a Társaság szolgáltatását.

A Főtaxi Zrt. által a mérkőzések idejére kialakított állomások meccsnapokon üzemelnek, elhelyezésüknél kifejezetten figyelembe véve, hogy megkönnyítsék és gyorsabbá tegyék a szurkolók számára a taxival való érkezést, valamint a távozást.

Főtaxi állomások GA

Az egyik Főtaxi állomás közvetlenül a Groupama Aréna VIP főbejáratánál lett kijelölve, így a vendégek kényelmesen elérhetik az autókat. A másik állomás a 3-as kapu mellett lévő parkolónál került kialakításra, ahol a távozó szurkolók könnyen megtalálhatják a taxikat.

A Ferencvárosi Torna Club és a Főtaxi Zrt. partnersége nem új keletű, már tavaly augusztusban is a társaság volt a Chelsea elleni találkozó főszponzora. A mostani támogatás a tavaszi szezonra szól, és komoly biztonságot jelent az egyesület számára. A főszponzori cím az elérhető legértékesebb támogatási forma az FTC labdarúgócsapatánál, hiszen a taxitársaság neve és logója a játékosok mezén is látható. Emellett a Főtaxi Zrt. 2017 végéig a Ferencvárosi Torna Club hivatalos és kizárólagos szállító partnere.
(BrandTrend)