Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Hinterstein Anikó szakmai tapasztalatát a Magyar Telekomnál szerezte, ahol az elmúlt több mint 15 évben különböző HR-pozíciókat töltött be. Dolgozott business partnerként, közel egy évig a Deutsche Telekom globális HR szervezetében employer branding tanácsadóként, az utóbbi négy évben pedig a Telekom tehetségmenedzsment, toborzási és employer branding vezetője volt.

Hinterstein_Anikó_PwC_Magyarorszag

A HR-szakember matematika és közgazdász diplomával, valamint szakokleveles munkajogi végzettséggel rendelkezik. Hisz abban, hogy a hosszú távú üzleti eredményességhez, az innovációhoz, a trendek alakításához olyan szervezetekre van szükség, ahol öröm dolgozni. Új pozíciójára ezzel a szemlélettel készül, mindemellett a HR különböző területein szerzett szerteágazó tapasztalatát és stratégiai szemléletmódját is szeretné kamatoztatni a PwC Magyarországnál.

Rákos Tímea, aki az elmúlt két évben betöltötte a HR-vezetői pozíciót, a jövőben tanácsadóként szervezetfejlesztői, illetve Learning & Development projektekben támogatja a céget.