Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Rusznák Csaba vitarendezési ügyekre specializálódott csoportvezető ügyvédként csatlakozott a KNP LAW Nagy-Koppány Lencs & Partners Ügyvédi Irodához, míg Koppány Olivér külföldi jogi tanácsadóként tér vissza.

Rusznak Csaba

Rusznák Csaba amerikai képesítéssel rendelkező nemzetközi választottbírósági ügyvéd, aki a befektetési választottbírósági eljárásokban, valamint az amerikai bíróságok előtti perekben való képviseletre specializálódott. Korábban nemzetközi választottbírósági ügyvédként dolgozott az Egyesült Államok egyik kiemelkedő ügyvédi irodájánál, az Arnold & Porter-nél. 2020 májusában Magyarország őt delegálta az ICSID választottbírói és békéltető testületébe (békéltetőként). Pályafutásának elején titkárként dolgozott Louisiana és Nyugat-Virginia több bíróságán is, amely mély betekintést nyújtott számára az amerikai bírósági gyakorlatokba és eljárásokba.

Koppany Oliver

Koppány Olivér Washington D.C.-ből költözött haza Budapestre, hogy visszatérjen a KNP LAW Ügyvédi Irodához, mint külföldi jogi tanácsadó. Tagja az amerikai District of Columbia Ügyvédi Kamarájának és bejegyzett külföldi jogi tanácsadó a Budapesti Ügyvédi Kamaránál. Kettős amerikai-magyar állampolgár, aki jelenleg a határokon átnyúló gyógyszerügyletekkel, többek között kelet-közép-európai hatósági engedélyezésekkel foglalkozik. Aktívan részt vesz az ügyfelek részére nyújtott tanácsadásában, valamint a határokon átnyúló komplex kereskedelmi ingatlanügyletekkel kapcsolatban is. Számos üzletfejlesztési feladatot is ellát a KNP LAW-nál, vezetési ismeretek elsajátításán dolgozik, továbbá nagy szerepe van az iroda mindennapi működtetésében is. Jelenleg aktívan együtt dolgozik az iroda vezetőjével, Nagy-Koppány Kornéliával, aki elmondta: „Olivér új energiát hoz az irodába. Az ügyvédek új generációjának része, akik progresszív és dinamikus szemléletet követnek az irányításban és a működésben is.”

„Gyermekkoromban az iskolát követő délutánokat a KNP LAW konferenciatermében töltöttem, hosszú évekig terveztem visszatérésem pillanatát, mely most megvalósulva szürreális élményt nyújt a számomra. Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhettem Budapestre. A KNP LAW Ügyvédi Iroda a csodálatos Hunyadi Palazzóba költözött tavaly, mindezt megkoronázva a történelmi Budai Vár környéke veszi körül az Irodát. Igazi kiváltság, hogy ilyen csodálatos és motivált csapattal dolgozhatom együtt” – osztotta meg Koppány Olivér gondolatait a Magyarországra költözéséről.