Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Hevesi László kreatívigazgató társtulajdonosként csatlakozott az idén 10 éves Artvertising Grouphoz, ennek történetét Nagy Gergely, az Artvertising Group alapító tulajdonosa mondta el.

„Vannak találkozások, és vannak a nagy, életre szóló találkozások. Na, hát velünk az utóbbi történt meg, amikor először leültünk beszélgetni Lacival 2018. őszén. Aztán egy kis kitérő után nyár elejére érett meg mindkettőnkben a leküzdhetetlen és mindent elsöprő felismerés, aminek az lett a vége, hogy Laci szeptembertől nemcsak kreatív igazgatóként, hanem társtulajdonosként is csatlakozott az Artvertising Grouphoz. Az utóbbi években sok minden átalakult nálunk, ezért egy sokféle területhez értő társat kerestem, aki nemcsak kreatív vezető képességei, de személyisége alapján is tökéletesen passzol a csapatunkhoz. Megtaláltam. Jól érezzük magunkat együtt emberileg és szakmailag is, és ez Laci vidáman vibráló, mégis nyugalmat és biztonságot árasztó határozottságával együtt nagyon jó hatással van a napi munka hangulatára, minőségére és az egész csapatra.”

Hevesi_Laszlo_Nagy_Gergely_191104_SMALL

„Talán még soha nem éreztem ennyire biztosan, hogy pont ott vagyok, ahol lennem kell. Az egész egy véletlen találkozással indult, de az már egy nagyon tudatos és jól átgondolt közös döntés eredménye, hogy együtt folytatjuk Gergővel. Benne mind cégvezetőként, mind emberileg megvan az, ami nekem kell ahhoz, hogy a társaként egy jól felépített, hatékonyan, céltudatosan és nem utolsó sorban biztonságosan működő rendszerben ki tudjak teljesedni a kreatív irányításban. Ez egyrészt hihetetlen erőt ad, másrészt a jó hangulatú, felszabadult munkát az eredmények is igazolják. Már most sok izgalmas közös sikersztorit tudhatunk magunkénak, és ez még csak a közös életünk első pár hónapja” – mondta el Hevesi László.