Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A szervezet 1993 áprilisában jött létre. A DSA tagcégek kiemelten fontosnak tartják a jogszabályoknak megfelelő és etikus működést, ideértve a fogyasztók védelmét, valamint értékesítőik magas szintű kiszolgálását, megfelelő tájékoztatását, képzését.

A 26 éve alapított szakmai szövetség a brüsszeli székhelyű SELDIA (European Direct Selling Association) és a washingtoni székhelyű WFDSA (World Federation of Direct Selling Associations) szervezetnek is tagja. A DSA új vezetése továbbra is hangsúlyt helyez a nemzetközi együttműködésekre, tapasztalatcserére is.

Endrédi_László_DSA_elnök

Endrédi László, a Közvetlen Értékesítők Szövetségének (DSA) megválasztott új elnöke hangsúlyozta: „A közvetlen értékesítés egy dinamikusan fejlődő ágazat nemcsak világszerte, de itthon is: jelenleg mintegy félmillióan kapcsolódnak hozzá vásárlóként, illetve termékforgalmazóként Magyarországon. A DSA, a hatóságokkal együttműködve őrködik a tagcégek etikus működése felett, ezzel megteremtve a fogyasztók számára a biztonságos vásárlás feltételeit.”

A Közvetlen Értékesítők Szövetsége (DSA) tagságát a hazai közvetlen értékesítési meghatározó vállalatai alkotják, akik vállalják a szervezet szigorú etikai normáit, a hazai és nemzetközi, írott és íratlan, szakmai és jogi szabályoknak való maradéktalan megfelelést. A DSA küldetése, hogy tagszervezeteit támogassa a stabil és etikus működésben, fogyasztóvédelmi tevékenységével pedig erősítse a közvetlen értékesítésbe, mint személyre szabott, biztonságos és kényelmes vásárlási formába vetett bizalmat. A szervezet célja a tisztességes közvetlen értékesítői szakma és a DSA tagvállalatok világos megkülönböztetése a szakma hitelét rontó, kalandor vállalkozásoktól.

A DSA-nak Magyarországon tagcégei: AMWAY Hungária Marketing Kft., Flavon Group Kereskedelmi Kft., Forever Living Products, LR Health & Beauty, HERBALIFE Hungary Kft., NeoLife International Kft., NU SKIN Enterprises Magyarország Kft., ORIFLAME Hungary Kft., SUNRIDER Hungary Kft., TIENS Hungary Kft. és a Zepter International Ungarn Kft.

Az elnökség új tisztségviselői 2021-ig:

A DSA elnöke:

  • Endrédi László, a NeoLife International Kft. cégvezetője

A DSA elnökségi tagjai:

  • Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója,
  • Gaál László, a Flavon Group hálózatfejlesztési igazgatója,
  • és Dudás László, a Zepter Hungary ügyvezető igazgatója.