Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

„Új szemléletmódot szeretnék belevinni a már megszokott vizuális világunkba.  Bízom benne, hogy a megoldás orientált szemléletem segít abban, hogy szakmailag mindig a legjobbat adjuk ki a jövőben is a kezünkből. Olyan munkákat, amelyek még inkább tükrözik kreativitást, az innovációt, az előremutató vizuális világot” – hangsúlyozta Várkonyi Eni, aki Head of Art-ként kiemelten vesz részt az OTP kampányaiban.

Varkonyi_Eni

A Café-nál biztosak abban, hogy az új középvezető csatlakozásával a kreatív divízión belüli közös, integrált munka egész folyamata még gördülékenyebbé, hatékonyabbá válhat a tervezéstől a gyakorlati megvalósításig. „Eni látásmódja, személyisége, ötletei illeszkednek ahhoz az elképzeléshez, ami mentén fejlesztjük a Café kreatív csapatát. Építkező, teremtő szellemű gondolkodásmód mentén dolgozunk, amely a közvetlenségen és a műhelyszerű működésen alapul. A cél, hogy az ügyfeleinkkel és a csapattagokkal folytatott tartalmas beszélgetésekből megszülethessen a magas színvonalú, kreatív végeredmény” – mondta Zsembery Péter, a Café Communications társ-kreatívigazgatója.

Hozzátette, hogy ebben a munkában nagyon számítanak a számos szakmai díjjal kitüntetett kreatív szakember tapasztalataira, javaslataira. Annál is inkább, mert több mint tíz éves hazai ügynökségi múlttal rendelkezik.