Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Cieklinski Melinda Media Director pozícióba érkezett a full service ügynökséghez. 2004-ben kezdte meg médiás pályafutását. A Universal McCannél dolgozott, majd a Spiritcom-nál töltött 10 évet senior mediatervezőként, ahol ő alakította ki az ügynökség online lábát. Ennek támogatására saját cégével egy olyan rendszert hozott létre, amely dinamikus hirdetés-kiszolgálással növelheti a kampányok hatékonyságát. Az utóbbi két évben a Neo Interactive média unit vezetőjeként szintén a performancia üzletág erősítésére fókuszált. 2019 júniusától a Mediatornál média igazgatóként az osztály vezetésén felül színes ügyfélkör mellett gazdagítja tovább tapasztalatait.

Cieklinski Melinda

„Bízom benne, hogy megszerzett tudásomból sok hasznosat át tudok majd adni, és hogy ezzel tovább erősíthetjük a területet” – mondta Melinda.

A Mediator Social Media Directora belülről érkezett Püsök Ruben személyében. 2016-ban csatlakozott az ügynökséghez Senior Social Media Managerként, majd nem sokkal később Social Media Group Head-ként folytatta pályafutását, ahol a csapat vezetése mellett többek között az ügyfelek közösségi média felületeinek menedzselése, a hirdetések futtatása, a piaci trendek követése, a kampány- és éves stratégiák kidolgozása volt a feladata. 2019 júniusától social media igazgatóként az osztály vezetése mellett nagy szerepet vállal majd a new business és a tender projektekben is.

Püsök Ruben

Továbbra is azon leszünk, hogy munkáinkat szakmai elismerésekkel díjazzák. Emellett az új és meglévő ügyfelek még magasabb szinten való kiszolgálása érdekében azt tűztem ki célul, hogy tovább erősítjük a szélesebb értelemben vett digitális képességeinket, gondolok itt elsősorban a PPC és az analitika területére” – osztotta meg jövőbeni terveit Ruben.