Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

„A tavaly elkezdett belső stratégiai átalakításunk és a divíziók átszervezésébe fektetett munka máris látszik az eredményeken. Egyre több olyan megkeresésünk és tendernyerésünk van idén, amely arra enged következtetni, hogy jó irányba haladunk. Most a rendezvényes csapatunk megerősítésére fókuszáltunk, hiszen olyan feladatok elé nézünk, ami professzionális csapatmunkát kíván” – foglalta össze Nagy Gergely, az Artvertising Group tulajdonos-ügyvezető igazgatója.

Az Event&Promotion üzletág élére Ladics Edinát nevezte ki az ügynökség, aki 25 éves szakmai tapasztalatával irányítja a csapatot. Korábban a Magyar Posta marketingvezetőjeként és a Boiron gyógyszergyár hazai marketingeseként felelt a rábízott márkák kommunikációjáért. A VIP Communication account directoraként és az Ogilvynél szerzett tapasztalatai révén ügynökségi rutinnal is rendelkezik.

Artvertising_Group_Event_Team_SZAKMAI

A csapatot már egy éve erősíti Kovács Ildikó Senior Event Manager, aki 18 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik rendezvényszervezés területen. Partiszervezőként több nemzetközi sztár DJ fellépését koordinálta, majd a gasztrorendezvényeken keresztül, nagy márkák rendezvényeit koordinálta. Imád utazni, amit sokszor összeköt a szakmájával. Egy jó rendezvényért, ha kell Las Vegas-ig is elmegy.

Ungvári Anna korábban a Magyar Nemzeti Kereskedőháznál volt rendezvény- és tréningszervező közel 5 évig. Most Junior Event Managerként kezdte a munkát az Artvertising Groupnál. Az aktivitás a magánéletben is ugyanúgy vonzza, amikor csak teheti hegyet mászik, síel és túrázik.