Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Átalakul a magyarországi Avon kommunikációs csapata. Irtó-Plóza Mónika, PR&Advertising Supervisor szülési szabadságra megy, feladatait Bereczi-Flamm Mariann veszi át, aki korábbi, Senior Marketing Activation Specialist pozícióját megtartva Irtó-Plóza Mónika visszatéréséig a PR és reklám területekért is felel.

Irtó-Plóza Mónika, PR&Advertising Supervisor szeptember 15-től szülési szabadságát tölti, feladatait Bereczi-Flamm Mariann veszi át, aki az elmúlt két évben Senior Marketing Activation Specialist-ként dolgozott. Szeptember közepétől munkakörét kibővítve PR&Advertising&Activation Supervisor pozícióban irányítja a marketing aktivációs és PR csapatot, olyan területeket összefogva, mint az offline reklámkampányok, a fogyasztói promóciók és legfontosabb termékbevezetések, a PR munka, a Social Media területe, valamint a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenysége.

„Stratégiai és operatív szinten is történtek változások a csapatban. Nagyon örülök, hogy új kommunikációs kollégáink házon belülről – ráadásul nem is olyan távoli területről – érkeznek, így nagy AVON vállalati és termékismerettel rendelkeznek. Még nincs egy éve, hogy az offline és online kommunikációnk közös irányítás alá került, ennek pozitív hatása már az eredményeinkben is érezhető. A közeljövőben még nagyobb szinergiát várunk, hiszen bízunk abban, hogy az új csapattagok a kommunikáció területén is hasznosítani tudják más területen szerzett AVON tudásukat” – mondta el Végh-Kósa Anita, PR&Advertising&Digital Manager.

Az operatív munkában is történt személyi változás. Bartos Anita, PR&Advertising Specialist távozik a cégtől, és szeptember 21-től máshol folytatja pályafutását. Az ő feladatait és pozícióját Illés Tímea veszi át, aki marketing asszisztensként már 2017 óta Bereczi-Flamm Mariann mellett dolgozik.
(BrandTrend)