Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Aktív résztvevője volt az idei prémium rendezvény-; és fesztiválszezonnak az Artvertising. Mindegyik nagy népszerűségnek örvendő eseményen lehetett találkozni az ügynökség nevével fémjelzett munkával. Újonnan beindított, önálló event és promóciós divíziója az utóbbi három hónapban ugyanakkor több tendert is megnyert, jelenleg ezeknek a megbízásoknak az előkészítésén dolgozik az a professzionális csapat, amelynek irányítására Polgár Szabó Krisztina személyében találta meg a megfelelő szakembert az ügynökség – írják.

„A rendezvényszervezés összetett feladat, tapasztalatot, kreativitást, és fegyelmezett hozzáállást igényel. Krisztit ajánlották nekünk, és egy beszélgetés során be is bizonyította, hogy rendelkezik azokkal a kompetenciákkal, illetve szakmai referenciákkal, amelyekre nekünk szükségünk volt, ezért választottuk őt” – fogalmazott Nagy Gergely, az Artvertising tulajdonosa, majd hozzátette: „Az előzetes tervek szerint építkezünk. A közelmúltban elindult az önálló PR-kommunikációs részlegünk, most az event és promóció, rövidtávon a következő lépés a digitális média. Nem állunk le, hosszútávon még számos fejlesztést tervezünk. Az eddig megvalósított bővítésekkel meglévő ügyfeleinknek már teljeskörű kiszolgálást tudunk biztosítani, illetve bátran indulunk olyan tendereken, vállalunk olyan megbízásokat is, amelyeket eddig pont azért hagytunk ki, mert csapatunkban még nem voltak jelen ezek a szakemberek. A fesztiválokra és a saját kezdeményezésű rendezvényekre koncentrálunk, ezeken a területeken is le szeretnénk tenni a névjegyünket.”

Artvertising_PolgarSzaboKrisztina

Polgár Szabó Krisztina bejárta már a világot, de az új szakmai lehetőségek, kihívások mindig hazahozták. Rendezvényszervezői tehetsége egy termékbevezető eseményen derült ki, azóta ezen a területen pörög.
(BrandTrend)