Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A kilenc éve töretlen sikerrel működő Artvertising, alkalmazkodva az ügyfelek egyre bővülő igényeihez, illetve az új megbízások teljes körű, professzionális kiszolgálásának érdekében, a megújulás, az átalakulás mellett döntött. Az egyik legfontosabb változás, hogy az ügynökség kizárólagos tulajdonosa: Nagy Gergely korábbi Head of Creative, aki a jövőt a különböző területeket lefedő szakmai divíziók, csoportok szerinti felosztásban látja. Szabó Andrea – mint az Artvertising alapító tagja és korábbi ügyvezetője a közös eredményes évek után új szakmai kihívást talált magának, így bejelentette távozását.

Artvertising_NagyGergely

„Andi továbbra is meghatározó szereplője marad az ügynökségnek, hiszen új terveivel összhangban – egyáltalán nem kerül messze tőlünk, a szakmától. A tulajdonosváltás érdekes fordulópont az Artvertising életében, hiszen már kilenc éve működünk egyre hatékonyabban, egyre eredményesebben. Az utóbbi időben számos tendert nyertünk, új megbízásaink száma folyamatosan emelkedett. El is érkeztünk tehát ahhoz a mérföldkőhöz, amikor megkerülhetetlenné vált nem csak a bővülés, hanem a szerkezeti átalakítás is. Ennek tükrében az új Artvertising 2018 őszére már egy divíziókra osztott, alkotó közösséggé válik majd önálló event; PR-kommunikáció és digitális média részlegekkel. Büszke vagyok, hogy mindegyik újonnan induló divíziónk élére sikerült igazi húzóneveket megszerezni. Az új vezetők mindannyian komoly szakmai múlttal, tapasztalattal rendelkező, szakemberek, ami a jelenlegi fluktuáció-terhes piacon jelentős eredmény. A célunk ugyanaz: meglévő és további új ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása, a legjobb szakmai tudásunk szerint. Andi korábbi pozícióját is átalakítottuk, így az elsődleges szakmai ügyvezető szerepét én töltöm be. Az általános ügyvezetői pozícióra is megtaláltuk a megfelelő embert, mégpedig csapaton belül, Kardos István személyében” – fogalmazott Nagy Gergely.

Artvertising_KardosIstvan

Az Artvertising új, általános ügyvezetője Kardos István (Doki), akinek határozott céljai vannak az új pozícióval kapcsolatban. „Megtiszteltetés és egyben kihívás a Gergő részéről érkezett felkérés, amely szakmai pályafutásom mérföldköve, és nagy örömmel fogadtam el. Több mint öt évvel ezelőtt kezdtem az Artvertisingnál pénzügyi vezetőként, és mindig is fontos volt számomra, hogy garantáljam a cégen belüli anyagi biztonságot; a következetességet, és hogy példát mutathassak az ügyfeleknek, a munkatársaknak, akik minden reggel úgy jönnek be dolgozni az ügynökséghez, mintha munka-állomásuk a második otthonuk lenne. Küldetésemnek tekintem, hogy Gergőnek a továbbiakban kizárólag a szakmai résszel kelljen foglalkoznia, és azt érezze: a háttérben én mindig 100%-os támaszt nyújtok.”
(BrandTrend)