Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Kovács Patrik lett az OECD BIAC KKV Bizottságának Alelnöke. A VOSZ társelnöke, aki egyben a FIVOSZ alapítója is, az egyik legfiatalabb vezetője lett a párizsi székhelyű, nemzetközi gazdasági szervezetnek.

Az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) a világ egyik legfontosabb globális kormányközi szervezete, melynek célja, hogy segítse a tagállamok kormányait a lehető legjobb gazdasági és szociális politikák kialakításában.

Kovács ezentúl a BIAC-ban, az OECD Gazdasági Tanácsadó testületében fogja koordinálni a munkát és támogatni az OECD tagállamait minél hatékonyabb stratégiák kialakításában a Kis-és Közepes vállalkozók számára.

“Nagy lehetőségnek tartom, hogy Magyarország ilyen fontos pozícióból és ilyen meghatározó fórumon keresztül támogathatja a vállalkozásokat, amelyhez remek hátteret szolgáltat a Vállalkozók-és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), mint az OECD BIAC tagszervezete” – mondta Kovács Patrik.

Véleménye szerint “itt az ideje, hogy nemzetközi szinten is beszéljünk róla és megoldásokat találjunk olyan fontos kérdésekre, mint a vállalkozói szektor sürgető generáció váltása, a fiatalok vállalkozóvá válása vagy a kisvállalkozások finanszírozásának kérdése.”
(BrandTrend)