Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A globális FMCG-vállalatként is családi kézben maradó Mars új vezetőségi tagot köszönt: a vállalati kommunikációs stratégia részeként Zuzana Lošáková csatlakozik a céghez, aki a közép-európai klaszter corporate affairs igazgatójaként dolgozik a jövőben. A stratégia célja, hogy 2018-ban a Mars minden közép-európai országban, így Magyarországon is erősítse a vállalati kommunikációját.

Mivel a Mars eddigi közép-európai kommunikációja elsősorban a márkákra helyezte a hangsúlyt, a vállalat az új évben úgy döntött, hogy növeli a márkák mögött álló cég kommunikációját is. Zuzana Lošáková a közép-európai vezetőségi csapat tagjaként a corporate affairs igazgatói posztot fogja betölteni: “Szeretném, ha a közép-európai, így a magyar fogyasztóink is megismernék a szeretett termékeik mögött álló vállalatot, az értékeinket, valamint azt, ahogyan dolgozunk, gondolkodunk és cselekszünk azért, hogy fenntarthatóvá váljunk egy generáció alatt” – összegezte Zuzana Lošáková.

Feladata a külső és belső kommunikáció irányítása mellett a public affairs feladatok ellátása, valamint a külső érdekeltekkel, például szakmai szövetségekkel való kapcsolattartás lesz a magyar, a cseh, a szlovák és a román piacokat magába foglaló Mars Multisales Central Europe szervezeten belül.

Zuzana Lošáková

“A Mars egy olyan családi vállalkozás, amely rendkívül sokat kínál azoknak a tehetséges embereknek, akik szeretnének szakmailag fejlődni, illetve minden “Munkatársával” – hiszen így hívjuk az alkalmazottainkat – ugyanolyan jól bánik. Ez abban is megmutatkozik, hogy a Mars rendszeresen élen végez a világ legrangosabb dolgozói elégedettséggel kapcsolatos felmérésein, ilyen például a Great Place to Work®. Jelentős célom, hogy a Mars, mint kiváló munkáltató a jövőben nagyobb hangsúlyt kapjon” – hangsúlyozta Zuzana.

“A Mars egész magyarországi csapata nevében örömmel és izgatottan üdvözlöm Zuzanát – biztos vagyok abban, hogy munkatapasztalata segíteni fogja a Marsnál eltöltött idejét! Nagyon várjuk, hogy Budapestről támogathassuk a napi munkáját, így egységeink továbbra is olyan növekedést biztosíthatnak, amelyre büszkék lehetünk” – tette hozzá Sófalvi Attila, a Mars Magyarország piaci igazgatója.
(BrandTrend)