Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A LEDVANCE GmbH felügyelő bizottsága Jacob C. Tarn urat választotta a LEDVANCE igazgatótanácsának új elnökévé, és a LEDVANCE új vezérigazgatójává. Dr. Tarn 2018. február 1-jén foglalta el pozícióját, azzal a céllal, hogy felgyorsítsa a vállalat átalakítását a hagyományos fényforrásgyártóból az iparág vezető, innováció-vezérelt, teljes körű LED-es világítástechnikai vállalatává. Dr. Tarn a céget a németországi Garchingben lévő globális központból irányítja.

Jacob Tarn, a LEDVANCE új vezérigazgatója több mint 30 éves nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a globális LED-es világpiacon. Korábban a dél-koreai Samsung Electronics LED üzletágának ügyvezető alelnökeként és vezérigazgatójaként kulcsszerepet játszott a Samsung LED-üzletének elindításában.

Tim Yun Chen, a LEDVANCE felügyelőbizottságának elnöke elmondta: “Jacob Tarn a LED-es világítástechnika nemzetközileg elismert szakértője, aki már bizonyította, hogyan lehet egy üzletet a pályára állítani. A Felügyelő Bizottság és a cégtulajdonosok meg vannak győződve arról, hogy személye az ideális jelölt arra, hogy a LEDVANCE vállalatot egy sikeres új korszakba vezesse. A Felügyelő Bizottság a teljes támogatásáról biztosítja őt és csapatát.”

Jacob Tarn / Ledvance

“A LEDVANCE-ben minden megvan ahhoz, hogy a LED-es világpiac kulcsszereplőjévé váljon, amely már sikeresen hódított a LED-es lámpatestek, az intelligens otthoni megoldások és a LED fényforrások területén. Alig várom, hogy együtt dolgozzak a LEDVANCE teljes csapatával, hogy a megkezdett utat egy még gyorsabb ütemben folytassam, amellyel a LEDVANCE egy innovatív, teljes körű LED-es világítástechnikai vállalattá válhat, kihasználva az előttünk álló lehetőségeket” – mondta Jacob Tarn.

Rüdiger Tibbe, aki ideiglenes vezérigazgatóként dolgozott, a LEDVANCE vezető tisztségviselőjeként továbbra is felelős lesz a vállalat átalakításának operatív végrehajtásáért.
(BrandTrend)