Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Szilágyi Fiorella 2012-ben csatlakozott a Republic Group client service csapatához, ahol többek között a Souldrops, a Budapest Bank, a Danone Actimel, az UNIQA, a Metro, a Janssen-Cilag, a GVH, a Mizo és a Bonbonetti márkákon dolgozott. A Republic Group az elmúlt évben komoly szervezeti átalakuláson ment át a jelentős ügyfélportfólió bővülésének és a munkavállalói szám növekedésének köszönhetően. 2017 júniusában nevezték ki, ezt követően alakította át az account csapat felépítését és nevezte ki a client service board tagjait, akik a divízión belül a középvezetői feladatokat látják el. A strukturális fejlesztésnek köszönhetően az ügyfelek kiszolgálása, valamint a belső folyamatok még hatékonyabbá váltak.

Szilágyi_Fiorella_lowres

„Az elmúlt évek során változatos márkákon, komplex projekteken volt lehetőségem dolgozni és tapasztalatokat szerezni, amiért nagyon hálás vagyok a Republic-nak és az ügyfeleinknek is. Úgy gondolom, a legfontosabb feladatom, hogy a cég többi divíziójával szorosan együttműködve, a továbbiakban is biztosítsam a professzionális és eredményes ügyfélkiszolgálást megbízóink számára. Ennek érdekében szeretnék lehetőséget adni a csapatom minden tagja számára a házon belüli szakmai fejlődéshez és a karrierépítéshez is” – mondta Szilágyi Fiorella head of client service.

Zámbó Annát idén novemberben nevezték ki a Republic PR divíziójának vezetőjévé. Anna 2015-ben kezdett az ügynökségnél dolgozni senior PR managerként, korábban pedig olyan nemzetközi márkák teljeskörű PR kommunikációs kampányain dolgozott, mint a LEGO, a Spotify, a Mercedes, az Auchan, az SOS Gyermekfalu és a Mars. A Republicnál elsősorban kríziskommunikációs, corporate PR és márkabevezetésekkel kapcsolatos projektekben vett részt és olyan ügyfelek kampányain dolgozik, mint például a Market Csoport, Párisi Udvar (Unbound Collection by Hyatt), Mellow Mood Hotels, UNIQA, Budapest Bank, Hyundai, FINO, Katona József Színház, Souldrops, Land Rover, Metro.

Zámbó_Anna_lowres

„Két éve arra szerződtem, hogy kiépítsem a Republic PR divízióját. A csapatunk munkáját úgy gondolom, tökéletesen bizonyítja, hogy idén a Kreatív Prizmán öt díjat nyertünk el és bejutottunk a legjobb három ügynökség közé. A Republic PR nemcsak az issue management és a kríziskommunikáció területén rendelkezik komoly tapasztalattal, hanem a brand PR szegmensben is olyan nagy volumenű projektekben vesz részt, mint a Souldrops és a FINO bevezetőkampánya, illetve a Párisi Udvar és a Mellow Mood Hotels teljeskörű márkakommunikációja. 2018-ban az a célunk, hogy a divízió továbbra is növekedjen: progresszív gondolkodású és profi csapattagokkal kiegészülve, a klasszikus és innovatív PR-eszközöket ötvözve tudjuk színesíteni szolgáltatásainkat, egyedi kampányainkkal pedig a jövőben is maximálisan hozzájáruljunk ügyfeleink sikereihez.” – tette hozzá Zámbó Anna head of PR.

A kinevezések kapcsán Barna Tamás, a Republic Group ügyvezetője a következőket nyilatkozta: „Egy több mint száz fős cég megfelelő irányításához elengedhetetlenül fontos egy erős management board. Büszke vagyok rá, hogy házon belül a fiatal kollégák közül találtuk meg a legalkalmasabb jelölteket a vezetőség ezen pozícióinak betöltésére.
(BrandTrend)