Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A kampányok számának növekedése és az ügyfelek igényeihez alkalmazkodó szolgáltatási portfólió átalakulása indokolta a Vermis csapatának bővítését. A feladatok sokfélesége mellett a különböző területekről – pénzügy, e-commerce, automotive – felmerülő speciális, szektoriális ügyféligények kiszolgálása miatt is szükség volt arra, hogy további senior szakemberek csatlakozzanak az ügynökséghez.

Lakner Bertold számos nemzetközi és hazai márka digitális stratégiájának tervezését és megvalósítását menedzselte az elmúlt másfél évtizedben. Meghatározó szerepe volt több nagy volumenű user experience- és user interface-tervezési projektekben. Kreatív és art direktori feladatok irányítása mellett grafikai- és arculattervezési folyamatokban is részt vett.

Mihály-Horváth Alexandra több éves sales- és marketing-tanácsadói tapasztalattal érkezett a Vermis média és performancia csapatához. Korábban az Adaptive Media key account menedzsereként dolgozott, és a cég legnagyobb médiaügynökségi megrendelőinek megjelenéseit tervezte és irányította. Átfogó tudása és sokrétű ügyfél-tapasztalata mellett a print és online felületeken is magabiztosan mozog.

Kovács Andrea 15 évig dolgozott újságíróként, szerkesztőként. Másfél évet töltött e-commerce területen, az OLX kommunikációs-PR feladatait vitte. Tanácsadóként és a sajtókapcsolatokat irányító munkatársként is támogatta, támogatja cégek és civil szervezetek munkáját. A Vermis-hez az influencer marketing kampányokat segítő online PR területre érkezett.
(BrandTrend)