Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Júliustól a Rock Délután új műsorvezetője Jurásek Balázs, aki számára nem idegen sem a rádiózás, sem a rock műfaj, hisz ezer éve a rádiós piacon dolgozik, legutóbb a Kék Duna Rádióban vezetett műsort. Balázs kívül-belül vérbeli rocker, aki a Demonlord metál zenekarnak volt frontembere.

balazs

A feladat kapcsán így fogalmazott: „Nagyon örülök a lehetőségnek, hogy a Rádió Rockon vezethetek műsort, hiszen bennem is rocker szív dobog! A hallgatóink pedig biztosak lehetnek abban, hogy 15 órától is a már megszokott színvonalú rock zenével és izgalmas vendégekkel találkozhatnak, ha minket követnek!”

Sivák Péter, a Rádió Rock programigazgatója a következőket tette hozzá: „Választásunk azért esett Balázsra, mert amellett, hogy igazi rocker, nem mellesleg nagyszerű rádiós szakember is, aki garantáltan a hallgatók egyik nagy kedvence lesz!”

Azoknak sem kell aggódniuk, akik Barabás Beát hiányolnák, hisz minden szombaton és vasárnap élőben találkozhatnak Beával és közéleti műsorával, a Rock Kávéházzal reggel 7-től déli 12 óráig.
(BrandTrend)