Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Marton László a következő három évben a Távközlési tagozat vezetőjeként segíti az informatikai szövetség munkáját és képviseli a távközlési szolgáltató tagokat. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati igazgatója szerint kiemelt jelentőségű, hogy a cégek készen álljanak a digitális fejlődésre – ez a piaci fennmaradás egyik feltétele. A digitalizációra való átállásban jelentős szerepe és felelőssége van a szakmai szervezeteknek is, amelyek segíthetik ezt a folyamatot.

A szakember több mint tizenöt éves vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzleti infokommunikáció területén. Az Invitech Solutions nagyvállalati és kormányzati szegmensének vezetése előtt az ICT-üzletfejlesztési terület igazgatójaként dolgozott a társaságnál. Marton László fontos szerepet játszott az egyedi, ügyfélre szabott, integrált megoldások kialakításában, a vállalat infokommunikációs szolgáltatásainak bevezetésében, illetve az Invitech Solutions megalapításakor a fejlesztési stratégia létrehozásában.

Marton_Laszlo

A Távközlési tagozat vezetőjeként a célom, hogy ebben a kiemelkedő jelentőségű szakmai bizottságban az iparág fejlődését nagyban elősegítő, professzionális javaslatok készüljenek. A digitális fejlődéshez elengedhetetlen, hogy legyenek olyan szakmai műhelyek, amelyek a szolgáltatói érdekeken túlmutatva, a teljes ágazat szempontjait képesek megjeleníteni. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy szerepet vállalhatok az IVSZ munkájában” – mondta Marton László a Távközlési tagozatvezetői kinevezése kapcsán.

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai vállalatok szakmai szövetsége, az iparági és társadalmi érdekek képviselője. A szervezet egy nemzetközileg integrált, innovatív hazai infokommunikációs szektor megteremtéséért dolgozik, munkáját egy 12 tagból álló elnökség felügyeli és irányítja, köztük hatan tagozatvezetői szerepkört is ellátnak. Az IVSZ vezetésének tagjai kiemelt fontosságúnak tartják a digitális oktatás fejlesztését és a digitalizáció más iparágakra való hatásának nyomon követését.
(BrandTrend)