Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A dm jelenlegi cégvezetői köréből a hosszú évek óta a vállalatnál dolgozó Csoknyainé Horváth Gertrud HR és beszerzési cégvezetőt és Görgey András expanziós cégvezetőt nevezték ki a vállalat ügyvezetői székébe. A jövőben az eddigi ügyvezetővel, Wolfgang Strasser-rel közösen alakítják ki a vállalat sikeres pozícionálását a magyar piacon.

Wolfgang Strasser nyugdíjba vonulása után 2018 szeptemberétől a két új ügyvezető a cégvezetőkkel közösen irányítja tovább a vállalatot sikeres útján. A vállalaton belüli maximális elfogadottság érdekében az utódlást egy bizalmon alapuló folyamat eredményeként maguk a cégvezetők alakították. Mindkét új ügyvezető felelős lesz a jövőben is a korábbi értékesítési és központi területeiért.

Csoknyaine Horvath Gertrud fotó

Csoknyainé Horváth Gertrud 1998 óta dolgozik a dm-nél, értékesítési területi vezetőként és szortiment menedzserként erősítette a vállalatot, 2011-től cégvezető.

Gorgey Andras fotó

Görgey András szintén 1998-ban kezdett a dm-nél értékesítési területi vezetőként, majd szortiment menedzserként folytatta pályafutását, 2008 óta tagja a cégvezetésnek.
(BrandTrend)