Kategória: Karrier.

Admin kategória: Kiemelt1.

Talent menedzsment céghez érkezett szakmai és pénzügyi befektetőként Yvonne Dederick. Az eredetileg Grandioso Event–Star–Talent Management Kft. néven indult céget két médiaszakember, Kele Eszter és Szilágyi Adrienne alapította 2015 októberében. Most, másfél évvel az indulás után egyre bővülő ügyfélkörrel az egyik legsikeresebb feltörekvő vállalkozás ebben a szektorban, az új befektető pedig nemzetközi kapcsolataival és tapasztalatával új távlatokat nyit a cég és az ügyfelek előtt. Yvonne Dederick tudatosan kereste a befektetési lehetőségeket, olyan fiatal, induló vállalkozásokat, amelyeket lelkes, elszánt és tudatos munkával, az alapítókkal közösen növekedési pályára tud állítani. Így talált rá a Grandiosora is.

Grandioso_internationalFő

„A tehetséggondozás mindig szívügyem volt, ezért is támogattam már a TV2 Csoportnál is az ilyen jellegű tevékenységet, a Süss Fel Nap programban például tehetséges gyerekeket juttattunk jövőjüket érintő lehetőségekhez. A Grandioso International Managementtel terjeszkedni szeretnénk nemcsak itthon, hanem külföldön is. Nemzetközi márkát építünk, széleskörű lehetőségeket nyitunk hazai ügyfeleink számára, és a tervek szerint külföldi előadókat is felkarolunk a jövőben. Vannak és lesznek más befektetéseim, más területeken is, de úgy érzem, érzelmileg ez áll hozzám a legközelebb.”

A cég a társulást követően Grandioso International Management néven folytatja a már megkezdett munkát. Apáti Bence, Bombera Krisztina, Csézy, Csisztu Zsuzsa, Claudia Aryee Dedei, Gajdos Tamás, Gönczi Gábor, Harsányi Levente, Jaksity Kata, Kalmus Felicián, Rakonczai Imre, Rakonczai Viktor, Sári Évi, és Sass Dani is bizalmat szavazott a csapatnak.
(BrandTrend)