Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó vállalat bejelentette, hogy dr. H. Nagy Dániel személyében újabb tapasztalt szakemberrel bővül adótanácsadói csoportja. H. Nagy Dániel adószakértő november 15-től szenior adómenedzserként erősíti a Mazars csapatát.

Szmicsek Sándor, a Mazars adópartnere elmondta: „Nagy várakozással tekintünk a közös munka elé, hiszen Dánielnek évtizedes szakmai és vezetői tapasztalata van. A hazai adórendszer mellett kiválóan ismeri az adóhatóság működését és sokéves rutint szerzett a cégeket terhelő közterhekkel kapcsolatos jogszabályok, valamint a társasági adó, illetve a reklámadó területén is. Szakértelme és elhivatottsága tovább erősíti a Mazars hazai presztízsét.”

h-nagy-daniel-mazars-2

Dr. H. Nagy Dániel az adóhatóság vezető munkatársaként az elmúlt 14 évben az említett adónemek mellett elsősorban a bankadóval, a pénzügyi tranzakciós illetékkel, a kisvállalati adónemekkel, az innovációs járulékkal és a vagyonszerzési illetékekkel foglalkozott.

A jogszabályértelmezésen túl számottevő gyakorlati tapasztalatra tett szert az adóellenőrzési és végrehajtási eljárások vizsgálata kapcsán. Az elmúlt 8 év során különböző szakmai kiadványokban több mint 600, adózást érintő gyakorlati kérdés megválaszolásában vett részt. Szerzőként és szerkesztőként is aktívan közreműködött az Adójogszabályok magyarázatokkal c. sorozat kiadványaiban.
(BrandTrend)