Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Régiós üzletfejlesztési igazgatói pozíciót hozott létre októbertől a WTS Global közép-kelet-európai központja, a WTS Klient Csoport. A posztra Dely Tamást igazolta le a cég.

A nemzetközi adótanácsadó és üzletviteli szolgáltató hálózat magyarországi képviselője, a WTS Klient Csoport szerint a nemzetközi adózási piacon 2017-ben négy megatrend lesz jellemző. Az adózás digitalizálódása, avagy az adó és technológia még szorosabb összefonódása, továbbá a könyvvizsgálat, valamint az adótanácsadás különválasztása mellett a jövő év kulcskifejezései a tax compliance management és a BEPS (Base Erosion and Profit Shifting – a társasági adóalap eróziója a nyereség másik államba való áthelyezése révén) lesznek. Ezeknek a trendeknek a régiós koordinálásáért, az ügyfelek határokon átnyúló, hatékony, lokális kiszolgálásának megszervezésért, a németországi fejlesztéseknek a régió országaiban való implementálásáért, valamint a már kipróbált módszerek meghonosításáért a WTS Klient Csoport felel a hálózatnál.

dely_tamas

A WTS Global hálózatban megerősödött szerepéhez és a piac trendjeihez igazodva új, regionális üzletfejlesztési pozíciót hozott létre a hálózat közép-kelet-európai központja. A pozícióra a WTS Klient Csoport Dely Tamást igazolta le, aki októbertől a hálózat közép-kelet-európai régiójának üzletfejlesztési és marketingigazgatói feladatait látja el. „Nem csak ügyfeleink, de a WTS hálózat is elismeri közel 20 éves munkánkat azzal, hogy a régiós központja hazánkban működik. Ezzel az újonnan létrehozott pozícióval még erősebbé szeretnénk tenni jelenlétünket a hazai tanácsadási piacon”  – mondta el Dely Tamás.
(BrandTrend)