Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

PR igazgatóként Heiszki László felel 2016 novemberétől a Geometry Global cégcsoporthoz tartozó Ogilvy PR operatív igazgatásáért, aki projektvezetőként személyesen is részt vesz az ügyfelek PR kampányainak lebonyolításában. Stratégiai tanácsadóként a feladatai közé tartozik továbbá új üzletek akvirálása is.

„Az ügyfelek folyamatosan növekvő száma és globális hálózatunk olyan szakembert kíván, aki jártas több országban egyidejűleg zajló kampányok koordinációjában, illetve tapasztalt integrált kommunikációs stratégiák kidolgozásában. Éppen ezért nagyon örülünk László érkezésének, akivel szeretnénk még tovább erősíteni a PR divíziónkat” – mondta el Sályi Réka, a Geometry cégcsoport magyarországi ügyvezető igazgatója.

heiszki_laszlo_portre

„Megtiszteltetés számomra, hogy a tapasztalataimat mostantól az Ogilvy PR globális hálózatában hasznosíthatom. Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílik integrált kampányok tervezésére, illetve lebonyolítására ügyfeleink számára, és hogy a tagja lehetek a Geometry cégcsoport nemzetközi szinten elismert csapatának” – tette hozzá Heiszki László.
(BrandTrend)