Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Az olasz nemzetiségű Stefano Longo 1998-ban csatlakozott az Adecco Csoporthoz, és karrierje során többféle pozíciót töltött be és különböző területekért volt felelős az Adecco Csoportnál.

Nemzetközi karriere 2003-ban indult a cégnél, főképp Közép- és Kelet-Európában tevékenykedett Ügyvezető igazgatóként előbb Ausztriában, Csehországban, később pedig Bulgáriában, majd Kelet-európai operációs igazgatói pozícióban dolgozott.

Magyarországgal először 2008-ban került kapcsolatba, amikor is az ország a régiós felelősségi körébe tartozott. Az elmúlt 3 évben a Global IT szervezet tagjaként Stefano felelt az Adecco Csoport CRM rendszerének fejlesztéséért, melyet 20 országban vezettek be, és melyet több ezer kolléga használ.

stefano_profilepic

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ügyvezető igazgatói kinevezést kaptam az Adecco Kft-nél, és alig várom a közös munkát az elhivatott magyar kollégákkal ebben a gyönyörű országban. A lehetőségekkel teli gazdasági és munkaerőpiaci környezet az Adecco további növekedésének záloga, miközben magunk is próbáljuk ügyfeleink és jelöltjeink igényeit szem előtt tartva alakítani, innovatív megoldásokkal kibővíteni szolgáltatásunkat. Köszönhetően a kollégák tudásának, tapasztalatának és a csapatszellemnek, biztos vagyok benne, hogy ezek a lehetőségek és adottságok elősegítik az Adecco vezető szerepének további erősítését Magyarországon” – mondta Stefano Longo.
(BrandTrend)