Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Partnerként csatlakozott az EY Law ügyvédi irodájához dr. Sefer Iván, aki elsősorban a tranzakciós területért, azon belül a finanszírozásokkal, vállalat- és portfólió-felvásárlásokkal, illetve tőkepiaci ügyletekkel kapcsolatos jogi tanácsadásért felel. Tervei között szerepel az ügyvédi iroda ismertségének és piaci beágyazottságának növelése, továbbá a jogi csapat által már elvégzett és folyamatban lévő komplex projektek szakmai elismertségének erősítése.

Az EY Law ügyvédi iroda 2010 óta működik Magyarországon folyamatosan bővülő létszámmal, jelenleg 20 ügyvéddel és jelölttel. Dr. Vaszari Péter irányításával az elmúlt években kiépültek azok a komplex jogi szolgáltatások, melyeket az EY többi üzletágával közösen nyújt ügyfeleinek az ügyvédi iroda. Dr. Sefer Iván érkezésével az iroda tovább erősíti a klasszikus, specializált ügyvédi szolgáltatásait.

„Azt gondolom, hogy az EY piaci pozíciója, ügyfélkapcsolatai, illetve a szervezet különböző üzletágaiban felhalmozódott tudás, tapasztalat és az ügyfelek tevékenységének beható ismerete egy teljesen egyedi lehetőséget nyit a jogi szolgáltatások szempontjából. Az EY Law ügyvédi iroda olyan modern jogi iroda, amely nem csak nagyon magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfelei részére, de a szervezeten belüli szinergiák kihasználásával további kézzelfogható előnyöket is biztosít számukra” – ismertette várakozásait az ügyvédi iroda új vezetője.

Dr. Sefer Iván a CMS Cameron McKenna magyarországi ügyvédi irodájától érkezik, ahol több mint egy évtizeden keresztül nyújtott jogi támogatást ügyfeleinek.
(BrandTrend)