Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Az év eleje óta tartó piaci újrapozícionálásának részeként, új Strategy & Business Developement Directort igazolt az Adamsky Budapest.

„Már hosszú ideje kerestünk egy tapasztalt és megbízható üzletfejlesztési igazgatót, akit végül Metykó Tibor személyében találtunk meg” – mondta Vaszary Ádám ügyvezető.

Metyko_Tibor

A szakember ügyféloldalról került az Adamsky-hoz: pályafutását az E.ON-nál kezdte 2006-ban, mint kommunikációs stratégiáért felelős marketing specialista, majd 2010-től a marketing kommunikáció mellett, értékesítési fókuszú Senior Segment Managerként dolgozott a cégnél. 2012-ben ugyanebben a pozícióban folytatta a UPC-nél. 2013-tól a Vodafone vállalati és M2M szegmens marketing csapatának a vezetője, 2015-től pedig a Samsung Electronics teljes B2B stratégiájának a kialakításáért felelt (marketing, channel, kommunikáció, sales).

A közvetlen üzletszerzés mellett, Metykó Tibor feladata lesz a stratégiai irányok kijelölése is a jövőben, melyhez mind a B2B és B2C szegmensekben szerzett tapasztalatait kamatoztatni tudja.
(BrandTrend)