Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Öt év után távozik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Diego Massidda, akinek a pozícióját szeptember elsejétől a mobilszolgáltató jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Alexandre Froment-Curtil tölti be, jelentette be a Vodafone Magyarország csütörtökön.

Diego Massidda 2011. október elseje óta a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Alexandre Froment-Curtil pedig 2012-ben csatlakozott a magyarországi leányvállalathoz, majd 2013 áprilisában lett a lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettes.

Diego Massidda

Massidda elmondta: “Az elmúlt öt év során a vállalat jelentős fejlődésen ment keresztül, a lakossági és vállalati piacon is számos innovációt honosított meg Magyarországon és újra nyereségessé vált. Erőfeszítéseinket megerősítette piaci részesedésünk jelentős növekedése minden szegmensben. Megítélésem szerint ma a Vodafone Magyarország rendelkezik az országban az egyik legerősebb management csapattal és hiszem, hogy Alexandre és csapata vezetésével a Vodafone a mainál is magasabb szintre fog érni.”

Diego Massidda szeptember elsejétől a Vodafone Csoporton belül a Partner Piacok vezérigazgatójaként dolgozik majd, nemzetközi szinten felelve a Vodafone Csoport minden partneri piacáért. “Nagy izgalmakkal nézek az új kihívás elé, amely érdekes váltás lesz számomra, lehetővé téve a tanulást, fejlődést és hogy a Vodafone Csoporton belül egy gyorsan növekvő üzletágat vezessek” – tette hozzá Diego Massidda.

Alexandre Froment-Curtil

Alexandre Froment-Curtil a kinevezést rendkívül megtisztelőnek, hatalmas kihívásnak és roppant inspiráló feladatnak nevezte. Mint mondta: “nagyon nagy lelkesedéssel dolgozom Magyarországon, örömmel folytatom a Diego által megkezdett munkát és mintegy 2000 elkötelezett munkatársammal együtt az a célunk, hogy lakossági és vállalati ügyfeleink egyaránt profitáljanak jelenlegi és jövőbeni kiváló hálózatunk, technológiai megoldásaink és szolgáltatásaink adta lehetőségekből.”
(BrandTrend)