Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

2016. augusztus 27-től a hot! magazin főszerkesztői feladatait Kelemen Krisztina látja el, Kiss Krisztina pedig a BRAVO főszerkesztőjeként folytatja munkáját. Illés Csaba, a hot! és a BRAVO korábbi főszerkesztője új kihívásokat keres és távozik a kiadótól.

Kelemen Krisztina a hot! magazin indulása óta dolgozik a kiadónál: szerkesztő-újságíróként kezdte munkáját, később főmunkatársa, majd 2011-től felelős szerkesztője volt a lapnak. Az idén 10 éves fennállását ünneplő, mára szilárd olvasóbázissal rendelkező hetilap a jövőben is a szórakoztató
tartalmakra helyezi a hangsúlyt, és továbbra is a hazai és nemzetközi sztárhírek adják a lap gerincét, exkluzív és igényes bulvártartalommal.

Kiss Krisztina 2005. óta tagja a BRAVO csapatának, újságíróként, majd felelős szerkesztőként dolgozott a magazinnál. A VOLTFolio gálán három egymást követő évben jelölték az év könnyűzenei
újságírójának, ezek közül 2012-ben a szakmai szavazók neki ítélték a díjat. Az 1992 óta magyar piacon is megjelenő BRAVO a fiatalok közkedvelt havi magazinja, amely a mainstream hazai és külföldi sztárvilág, filmes és zenei élet híreiről, pletykáiról tudósítja elsősorban a 13-17 éves korosztályt.

illes

A Mediaworks köszönetét fejezi ki a távozó Illés Csaba korábbi főszerkesztőnek, aki 2004. óta irányította a kiadó ifjúsági magazinjait. Nevéhez fűződik többek között a hot! magazin 2006. évi bevezetése, amely azóta a hazai médiapiac meghatározó szereplője lett.

“Igazán boldog vagyok, hogy több mint egy évtizeden keresztül irányíthattam a kiadó ifjúsági portfólióját és az éppen 10. születésnapját ünneplő hot! magazint. Ezen idő alatt rengeteg közös sikert értünk el és színvonalas termékeket tudtunk adni a magyar lappiacnak. Új kihívásokat keresve örömmel hagyom el a kiadót és köszönöm a cég és a kollégák éveken át tartó támogatását” – mondta Illés Csaba.
(BrandTrend)