Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Tovább erősödik a Class FM stábja, Bolla Zsolt, a Sláger Rádió korábbi programigazgatója a jövőben programtanácsadóként és szerkesztőként segíti a leghallgatottabb rádiót.

bolla_zsolt

A hazai és nemzetközi szinten is tapasztalt és elismert szakember 1987 óta gyárt hangfelvételeket, szignálokat és reklámokat, emellett komponál, hangszerel, producerként kever és masterel. 1989-től 1992-ig a Magyar Rádióban készített hangjátékokat, majd hét éven át a Rádió Bridge munkatársa volt. Később a Danubius Rádióban az audio imaging-ért felelt, mielőtt 2000-ben programigazgatóként a Sláger Rádióhoz szerződött volna. 2009 és 2012 között pozícióját megtartva a Juventus Rádiónál folytatta. 2012 óta tanácsadóként, imaging és zenei producerként segíti a hazai rádiókat és előadókat, továbbá európai és amerikai rádióknak, DJ-knek, podcastereknek dolgozik.

Mint ismert, a korábban piacvezető szerepet betöltő nagy múltú, 2009-ig működő Sláger Rádió tulajdonosai nemrég megvásárolták a Class FM-et. A magyar kereskedelmi rádiós piacon a kezdetek óta jelen lévő Sláger Rádió Zrt. tulajdonosai a hazai és nemzetközi rádiós piacon több évtizedes tapasztalatokkal bíró Földes Ádámot nevezték ki a rádió vezérigazgatójává, a programigazgatói feladatokat pedig Hamvas Viktor látja el.
(BrandTrend)