Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

A Népszabadság 2020-ig tartó innovációs stratégiájának részeként a nyomtatott lap után 2016-ban megújul, és önálló szerkesztőséget kap a Népszabadság digitális felülete, a nol.hu. Július 1-jével Bordás Gábor irányítja a vezető közéleti márka online szerkesztőségét, feladata továbbá első körben a nol.hu megújításához szükséges újságíró gárda felállítása.

A 38 éves szakember másfél évtizedes szakmai tapasztalattal, felelős szerkesztőként érkezik a nol.hu-hoz: 2001-től 2014-ig az Origónál dolgozott, ahol újságíróként, rovatvezetőként, majd – 2012-től – felelős szerkesztőként tevékenykedett. Nevéhez fűződnek olyan sikerek, mint a 2010-es labdarúgó-világbajnokság, vagy a 2012-es olimpia alatt az általa vezetett sportrovat érte el a legjobb látogatottsági eredményt a magyar piacon. Bordás az utóbbi két évben a Vs.hu felelős szerkesztője és a magazinrovat vezetője volt, emellett részt vett több projektfejlesztésben.

„Bordás Gábor magasan kvalifikált, jelentős tapasztalattal bíró, számos digitális területen sikeresen bizonyított vezető, akinek feladata, hogy – a lap alapértékeinek megtartása mellett – kialakítsa a nol.hu új, modern arculatát, továbbá erősítse és növelje a sokat idézett portál piaci pozícióját” – mondta Murányi András, a Népszabadság főszerkesztője.

Komáromi Gergely másfél évig vezette a Népszabadság Online-t, és július 1-jével saját kérésére távozik posztjáról.
(BrandTrend)