Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Cégvezetői kinevezést kapott Lovas Zoltán. A NEXON eddigi termékfejlesztésért és szolgáltatásokért felelős ágazati igazgatója 2016 májusától új pozícióból irányítja Magyarország piacvezető bér- és humán-ügyviteli szolgáltatóját.

A 42 éves, villamosmérnök–informatikus végzettségű Lovas Zoltán 2011-ben program managerként csatlakozott a NEXON csapatához. A szolgáltatási ágazatot 2012 óta vezeti, 2014-től a termékfejlesztés is az irányítása alá tartozik. Mostani cégvezetői kinevezése része annak a folyamatnak, amelynek során a NEXON-t ma ügyvezetőkként irányító Ocskay Szilárd és Sass Katalin, a két alapító-tulajdonos az operatív ügyek helyett a hosszú távú stratégiai kérdésekre kíván fókuszálni.

„A NEXON több mint negyedszázados története a bérügyviteli innováció története Magyarországon. Lovas Zoltántól azt várjuk, hogy a történetet tovább szője” – mondta el Ocskay Szilárd, a NEXON alapító-tulajdonosa.

Az újonnan kinevezett cégvezető úgy fogalmazott: „Nagy örömmel fogadtam el a tulajdonosaink felkérését, hogy a jövőben cégvezetőként támogassam a NEXON csapatát. Az operatív működésünk irányítása mellett, elsőként a NEXON formálódó menedzsmentcsapatának megerősítésén és a következő 25 évünk sikereiért fogok dolgozni.”
(BrandTrend)