Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

2016. április 1-jével az újonnan létrehozott Head of HR pozícióba érkezett a Neo Interactive csapatába Juhász Nóra. Feladata a neo üzleti stratégiájának támogatása, a piaci folyamatokat hatékonyabban kiaknázó, az ügyfelek igényeit innovatívabb és egyszersmind hasznosabb megoldásokkal kiszolgáló csapat kialakításának, fejlesztésének elősegítése.

Korábban 7 évig dolgozott a Sanoma Budapest HR csapatában, ahol a HR tevékenységek teljes palettáját megtanulta a toborzás kiválasztástól a munkajogon át a képzésekig, HR tanácsadásig. Az elmúlt 5 évet a Mortoff informatikai megoldásszállító cégnél töltötte, ahol a HR funkció kiépítése volt a feladata, és HR vezetőként az időközben 3 fősre bővült HR csapat vezetése mellett a stratégiai HR kérdések is hozzá tartoztak. Itt a technológiai cégek működésére és sajátosságaira is rálátást nyert, és munkájával támogatta a cég stratégiai céljainak elérését.

juhasz_nora_neo

Abban hisz, hogy egy tudásintenzív ágazatban működő cégnél kiemelkedően fontos a HR tevékenység, melynek fókuszában az ember áll. A neoban ezt szeretné megvalósítani.

„Az látható, hogy miközben a digitális ügynökségi piacon egyre nehezebbé válik a megfelelő munkaerő megtalálása, részben a piaci igények és elvárt kompetenciák gyors változása, részben a technológiai cégek elszívó ereje miatt, az iparági szereplők mégsem fektetnek kellő energiát és figyelmet a HR területre. Hiába beszél a szakma folyamatosan a technológiai fejlődésről, valójában soha ennyire nem volt még fontos, hogy a lehető legjobban felvértezett szakembereket megszerezzük, és hosszú távon meg is tartsuk, fejlődésüket támogassuk. Ezekkel a kihívásokkal mi is szembesültünk, szembesülünk, ezért néhány hónappal korábban átfogó HR stratégia kidolgozásáról döntöttünk, melynek célja, hogy a neo még inkább jövő orientált, okos megoldásokat biztosítani képes ügynökséggé váljon, amely nem csupán jól reagál a piaci folyamatokra, hanem azokra előre fel tud készülni, és támogatni tudja ügyfelei hasonló céljait. Nóra érkezése e folyamat fontos eleme” – mondta Soós Gergely tulajdonos-ügyvezető igazgató az új pozíció létrehozása kapcsán.
(BrandTrend)