Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

Barbara Funkét nevezte ki a Turner közép- és kelet-európai marketing és PR igazgatói posztjára. Mostantól ő felel a Turner regionálisan elérhető csatornái, így a  Cartoon Network, a Boomerang, TNT (Lengyelország, Románia), TNT Serie, TNT Film és TNT Glitz (Németország, Ausztria és Svájc), minden marketing és PR tevékenységéért.

Barbara Funke C TBS Romania

Funke a Turnerhez a Red Bull Mediától csatlakozott, ahol a marketing osztály vezetéséért, valamint a cégcsoport free to air csatornája, a Servus TV startégiájának kialakításáért volt felelős. Ezt megelőzően márka menedzser volt a Spin Master International-nél, valamint  termék menedzser a Walt Disney Company Home Entertainment & Games németországi ágánál. Barbara Funke székhelye Münchenben lesz és Malgosia Chapman közvetlen irányítása alá tartozik majd, aki nemrégiben lett a Turner Brand & Content Engagement közép- és kelet-európai alelnöke.

“Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan kitűnő kommunikációs szakember erősíti a csapatunkat, mint Barbara Funke. Televíziós, otthoni szórakoztatás és termékmenedzsment területeken szerzett tapasztalata kulcsfontosságú lesz TNT portfóliónk piaci megerősítésében és gyerekcsatornáink nézettségének növelésében” – mondta Malgosia Chapman.
(BrandTrend)