Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A UPS bejelentette, hogy Nando Cesaronét nevezik ki a vállalat európai régiójának elnökévé, Cesarone Cindy Millert váltja az új pozíciójában, aki a UPS globális teheráru továbbítási üzletágának elnöke lesz. Ross McCullough lesz a UPS  ázsiai és csendes óceáni térségének elnöke.

A 25 évnyi UPS-es múltat maga mögött tudó Cesarone 56 ország és terület UPS operációjáért és több mint negyvenötezer munkatársért felel majd. Európa a UPS legnagyobb Egyesült Államokon kívüli régiója, mely hozzávetőleg felét adta a vállalat nemzetközi csomagszállítási üzleti egységének több mint két milliárd dolláros üzemi nyereségének 2015-ben. Cesarone előző beosztásában a UPS ázsiai és csendes óceáni térségéért felelt.

Nando Cesarone, President, UPS Asia Pacific

A torontói születésű Cesarone számos kulcsfontosságú nemzetközi menedzsment pozíciót töltött be a UPS-nél, korábban volt többek között a UPS Ausztria, Magyarország és Svájc országigazgatója is.

Ázsiai működése során a szakember sikeresen erősítette a UPS jelenlétét a már létező piacokon, illetve a cég ezalatt lépett be a fejlődő mianmari piacra is. Az irányítása alatt negyvenöt piacot érintő harmincöt kereskedelmi útvonalon sikerült jelentősen csökkenteni a tranzitidőt, és a cég bevezette a Kína és Európa közötti vasúti áruszállítási szolgáltatását.

Nando számos nemzetközi pozícióban fejlesztette vezetői képességeit, és tudom, hogy nagy hatással lesz az európai működésünkre is – mondta el Jim Barber, a UPS International elnöke. – Számos egyéb vezetőnkhöz hasonlóan ő is csomagrakodóként, illetve teherautó-vezetőként kezdte UPS-es karrierjüket, jól példázva vállalatunk vezetői fejlesztési, illetve utódlási stratégiájának emberközpontúságát.

Cesarone-t korábbi pozíciójában Ross McCullough váltja, aki 1984-ben csatlakozott a UPS-hez, és legutóbb a UPS vállalati stratégiájáért felelős alelnöki posztját töltötte be.
(BrandTrend)