Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Turányi Gábor, a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. jelenlegi gyárigazgatója február 1-jétől cégcsoport szinten, a fenntarthatósági (QSE) csapatban folytatja tovább pályafutását. Új feladatkörében egyrészt a 11 országot magába foglaló régió minőségügyi, munka és egészségvédelmi valamint környezetvédelmi vezetője, másrészt a cégcsoport munka és egészségvédelmi vezetője lesz, ahol a 28 országért lesz felelős.

turanyi

Turányi Gábor 2010-ben kezdte pályafutását a Coca-Cola HBC-nél ellátási lánc fejlesztési vezetőként, majd 2013-tól a gyárigazgatói feladatotokat látta el.

Február 1-jétől a jelenlegi gyárigazgató helyettes, Pataki Zoltán tölti be a Coca-Cola HBC Magyarország Kft gyárigazgatói pozícióját.

pataki

Pataki Zoltán 1996-ban csatlakozott a dunaharaszti csapathoz, ahol a szénsavas üdítőgyártás vezetéséért felelt.  2005-től dolgozott a gyümölcslé és jeges tea gyártás területén, kezdetben mint műszakvezető, palackozási vezető, 2010-től pedig mint termelési vezető. Pataki Zoltán az elmúlt évek során résztvevője, később irányítója volt a magyarországi gyümölcslé gyártás elindításának.
(BrandTrend)