Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

2016 év elejétől Andri Diána tölti be a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) ügyvezető igazgatói posztját.

A szakember korábban az SOS Gyermekfalvak Magyarország adománygyűjtési és kommunikációs igazgatójaként az alapítvány hosszú távú pénzügyi fenntarthatóságáért és külső kommunikációjáért felelt. A vezetőség tagjaként tapasztalatot szerzett a gyermekvédelem és egy non-profit szervezet irányítása terén is. Előtte több évig különböző multinacionális cégeknél, főleg márkamarketing területen dolgozott, de a szakmai váltását a Budapesti Metropolitan Egyetem CSR menedzsment posztgraduális képzésének elvégzésével alapozta meg.

andri diana

A HBLF ügyvezetőjeként fő feladatának tekinti a szervezet tagvállalatai segítségével kézzelfogható és széleskörű társadalmi változtatások elérését és ennek a külső kommunikációban való megerősítését. Építve ezzel a HBLF küldetésére, hogy a társadalmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődés szempontjai a napi üzleti gyakorlat részévé váljanak. Célja, hogy minél több tagvállalat részt vegyen a szervezet munkacsoportjaiban, eseményein és ezáltal egy előremutató együttműködés valósuljon meg a különböző szektorok között.

A HBLF-Romaster Alapítványt hosszú távú fenntarthatóságáért is felel, hogy egyre szélesebb körben kerülhessenek tehetséges roma fiatalok a felsőoktatásba és lépjenek egyenlő eséllyel a munkaerő piacra. Mindezt az 1%-ok felajánlásának növelésével és a program pozitív eredményeinek bemutatásával kívánja elérni.
(BrandTrend)