Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Megújult a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing szervezete. Békefi László általános kereskedelmi igazgató a Coca-Cola HBC cégcsoport lengyelországi értékesítési igazgatójaként folytatja karrierjét, a változás nyomán pedig a magyarországi szervezeten belül két új igazgatói poszt jött létre közvetlenül az ügyvezetőnek alárendelve.

Banyi

Az új trade-marketing igazgató, Bányi Kata korábban kiemelt vevők vezetőként, valamint a NaturAqua Emotion és a Monster márkamenedzsereként tevékenykedett, továbbá meghatározó szerepet játszott a vállalat termékportfólió stratégiájának megalkotásában.

Galantai

Az új értékesítési igazgató, Galántai György a kiemelt vevők, a telemarketing és az értékesítési csapatokban bizonyított az elmúlt években. Galántai György a Coca-Cola Testébresztő Program futónagyköveteként az aktív, kiegyensúlyozott életmód magyarországi népszerűsítésében is kiemelkedő szerepet vállal.

Mindkét új igazgató a Coca-Cola HBC Magyarország gyakornoki programjában kezdte pályafutását és folyamatos tehetségfejlesztés nyomán jutottak mostani pozíciójukba.
(BrandTrend)