Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Sziglová Renáta a Vienna Insurance Group (VIG) magyar biztosítóinak informatikai vezetője. 2002 óta az UNION Biztosító munkatársa különböző folyamat- és rendszerszervezési feladatkörökben: 2002-2004 között vezető rendszerszervező, ezt követően hét éven át rendszerszervezési csoportvezető, míg 2011-2012 között rendszer- és folyamatszervezési igazgató volt. 2012-től informatika és folyamatszervezési igazgató pozíciót  tölt be az ERSTE és az UNION Biztosítóknál. Korábban,  2000-2002 között a szintén VIG tagvállalat, a pozsonyi Kooperativa Biztosító munkatársaként dolgozott.

A szakember egyetemi diplomáját a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetelemen szerezte biztosítási szakirányon. Szlovák és magyar nyelven anyanyelvi szintű, míg angol és orosz nyelven középfokú nyelvtudással rendelkezik.

Raveczky Zsolt, az Erste Biztosító elnök-vezérigazgatója a kinevezés kapcsán kijelentette: „Örömünkre szolgál, hogy Sziglová Renáta személyében egy olyan vezetővel gazdagodik az Erste Biztosító vezetése, akinek elmélyült szaktudása és a hazai cégcsoportban megszerzett évtizedes tapasztalatai jelentős mértékben járulhatnak hozzá az Erste Biztosító piaci sikereihez.”
(BrandTrend)