Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Január elsejétől az UNION Biztosító igazgatósági tagja Almássy Gabriella, aki a testületben a nem-életbiztosítási üzletág területeit, azaz a gépjármű- és vagyonbiztosítási szakterületeket irányítja majd és közel két évtizedes biztosításszakmai tapasztalattal rendelkezik.

Almássy Gabriella előző munkahelyén vezető aktuáriusként tevékenykedett, illetve kockázatkezelési vezető, majd a nem-életbiztostási termékmenedzsment és kockázatvállalás vezetője volt, korábban  aktuáriusi munkakörben dolgozott.

A szakember 1991-1994 között az ELTÉ-n programozó matematikusnak, majd 1999-2003 között a Budapesti Corvinus Egyetemen aktuáriusnak tanult. 2003-2005 között a Budapest Business School-on EU szakértői képesítést, majd 2009-2010 között a cambridgei Ruskin egyetemen MA fokozatot szerzett.

„Almássy Gabriellában egy olyan új vezetőt köszönthetünk az UNION Biztosítónál, aki szaktudását és rátermettségét immár hosszú évek óta vezetői pozíciókban bizonyította. Meggyőződésem, hogy tevékenysége komolyan hozzájárul majd  társaságunk jövőbeli sikereihez” – jelentette ki Lehel Gábor, az UNION Biztosító elnök-vezérigazgatója.
(BrandTrend)