Kategória: Karrier és Képes hír.

Admin kategória: Képes hír.

A Hyundai Motor bejelentette, hogy 2016 januárjától a Lamborghini egykori formatervezési és márkaigazgatója, Manfred Fitzgerald áll a Genesis márka élén.

Genesis logo

Manfred Fitzgerald a Hyundai Motor szöuli vállalati központjából alelnöki minőségben fogja irányítani a Genesis márka stratégiáinak kialakítását, illetve végrehajtását. Annak érdekében, hogy a Genesis márka stabilan megvethesse lábát a nemzetközi luxusautó-piacon, Fitzgerald kulcsszerepet vállal a márkastratégiai, marketing és egyéb üzleti tevékenységekben.

Fitzgerald tizenkét évig volt a Lamborghini formatervezési és márka-igazgatója. Irányításával  prototípusgyártó márkából prémium autómárkává vált és tízszeresére növelte eladásait a Lamborghini.

Manfred Fitzgerald

Az 52 éves Manfred Fitzgerald húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik a luxusautó-márkákhoz kapcsolódó stratégiai és marketing feladatok ellátása terén. Közvetlen munkatársa lesz Luc Donckerwolke-nak, aki a Hyundai Motor formatervezési központjának igazgatójaként a Genesis márka Prestige formatervezési részlegét vezeti majd.
(BrandTrend)