Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Csordás Zoltánt nevezték ki a CIB Csoport work-out divízióért felelős vezérigazgató-helyettesének. Új pozíciójában fő feladata lesz azon ügyletek kezelése, melyek a CIB Csoport növekedésre összpontosító célkitűzései szerint nem részei a stratégiai portfóliónak.

Csordás_Zoltán_CIB_Bank

A szakember 2009 végén hitel-jóváhagyási vezetőként csatlakozott a CIB Csoporthoz, ezt megelőzően a Commerzbank Hungary hitelkockázati osztályának vezetőjeként dolgozott. 2006 és 2008 között a GE Money Közép- és Kelet-Európai Központjának vállalati kockázatkezelés vezetői pozícióját töltötte be, míg 2002 és 2006 között a Budapest Bank kereskedelmi hitelelemzői csoportjának vezetőjeként, majd kockázatkezelési vezetőjeként dolgozott. Karrierjét 1998-ban a KPMG Hungary-nél kezdte könyvvizsgálóként. A szakember vállalatvezetési, illetve számviteli diplomáját a nagyhírű berlini Humboldt Egyetemen szerezte 1998-ban.

A CIB Csoport work-out divízióért felelős vezérigazgató-helyetteseként Csordás Zoltán fő feladata elődjéhez, Michael Clarkhoz hasonlóan azon ügyletek kezelése, melyek a CIB Csoport növekedésre összpontosító stratégiája szerint nem tartoznak a hosszabb távon megtartandó portfólióba. Michael Clark irányítása alatt a work-out divízió komoly sikereket ért el a terület által kezelt portfolió lehető legkevesebb veszteség mellett történő kezelésében és csökkentésében, mely munkát Csordás Zoltán is folytatni kíván.

Michael Clark családi okok miatt távozik posztjáról.
(BrandTrend)