Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

Francesco Gori stratégiai tanácsadóként folytatja pályafutását az Apollo Tyres Ltd. igazgatótanácsának csapatában. A kinevezés a vállalat nemzetközi terjeszkedésének egyik fontos mérföldköve is egyben, hiszen a jövőben ennek a stratégiának a támogatása és az új piacok menedzselése, fejlesztése is a feladatai közé fog tartozni.

A stratégiai tanácsadó számára a gumiabroncsgyártó iparág nem ismeretlen. Francesco Gori 2006-tól 2012-ig a Pirelli Tyre ügyvezetői igazgatójaként a vállalat 33 éves fennállásának egyik legsikeresebb időszakát érte el, amelyet távozásakor úgy ismertek el, mint „igen jelentős hozzájárulást a csoport eredményeihez és fejlesztéseihez”.

Gori kinevezésével kapcsolatban Neeraj Kanwar, az Apollo Tyres Ltd. alelnöke és vezérigazgatója a következőt mondta: „Megtiszteltetés az Apollo számára, hogy egy olyan személy csatlakozik a vállalathoz stratégiai tanácsadóként, mint Francesco Gori, aki előző vállalatánál kialakított sikeres stratégiája révén széles körben elismertté vált a szakmában. Mély és átfogó tudással rendelkezik a teljes iparágról, ezért az új lehetőségek kapcsán felbecsülhetetlen erőforrásként tekintünk rá. Szertettel köszöntjük az Apollo családjában, már várjuk a közös munkát.”

Francesco Gori Advisor for Strategy Apollo Tyres Ltd

„Sikeres szervezetként, az Apollo Tyres felgyorsította növekedését a meglévő piacokon történő megerősödése által. A gyöngyöshalászi 475 millió euróból megvalósuló európai zöldmezős beruházás segítségével megerősíti kulcsfontosságú globális márkáit, az Apollót és a Vredesteint. Alig várom, hogy Neeraj Kanwarral és csapatával dolgozhassak és közösen váljunk a gumiabroncsgyártó iparág meghatározó szereplőjévé” – nyilatkozta Francesco Gori.
(BrandTrend)