Kategória: Hír és Karrier.

Admin kategória: Hír.

2015. október 15. napjától Csabai Károly a Világgazdaság főmunkatársaként folytatja pályafutását. A több mint 25 éves újságírói múlttal rendelkező szakember a HVG-től érkezett Magyarország egyetlen üzleti napilapjához.

Csabai Károly 1989 óta gazdasági szakújságíróként és szerkesztőként dolgozott a Magyar Hírlap, a Népszabadság, a Világgazdaság, a Figyelő és a HVG szerkesztőségében, valamint riporterként a Magyar Televíziónál. Szakterülete a makrogazdaság, a mikrogazdaság, a pénzügy és a befektetés. Munkájának elismeréseként a Figyelő-kollektívájának tagjaként Pulitzer-díjat, valamint a HVG újságírójaként Minőségi Újságírásért-díjat kapott. Sajtótevékenysége mellett a PénzSztár Országos Középiskolai Pénzügyi-Gazdasági Verseny kommunikációs vezetője.

„A hazai gazdasági újságírás egyik vezéralakja csatlakozik a magyar sajtópiac egyetlen üzleti napilapjához. A napokban jelentettük be a Világgazdaság megújulási programját, amelynek kulcseleme, hogy a szerkesztőségben kivétel nélkül az elismert, független, hiteles gazdasági újságírás legjobbjai dolgozzanak” – mondta el Mezősi Tamás főszerkesztő.

Csabai Károly Diószegi József és Kocsi Ilona mellé érkezik a főmunkatársi pozícióra, míg a vezető szerkesztői feladatokat Szabó Márta, Baráth Mihály és Várkonyi Iván látja el.
(BrandTrend)